دوازدهمین نمایشگاه بینالمللی صنعت ساختمان با حضور رحیمی معاون اول رئیسجمهور، برخی نمایندگان مجلس، سفرای خارجی و مدیران و مسئولان انجمنها و اتحادیههای تعاونی افتتاح شد. در این نمایشگاه رحیمی، معاون اول رئیسجمهور با اشاره به تحریمهای همهجانبه کشور از سوی دولتهای غربی و امریکا اظهار داشت: با وجود این تحریمها بیش از یکهزار و 400 شرکت داخلی و خارجی در دوازدهمین نمایشگاه بینالمللی صنعت ساختمان حضور دارند که از این تعداد 210 شرکت خارجی و بقیه آن شرکت داخلی هستند.
معاون اول رئیسجمهور با بیان اینکه، یکی از اهداف و رویکردها در صنعت ساختمان، راهبرد صنعتیسازی در این بخش است، تصریح کرد: این موضوع بخش سازنده از توسعه ملی، گسترش بازار مسکن، زمینهسازی برای تخصصی شدن فعالیتها و اشتغال و درآمد است. وی تأکید کرد: با وجود این رویکرد اما هنوز مصالح سبک و سازههای جدید در بسیاری از ساخت و سازها انجام نمیشود اما باید توجه داشت که این سازهها در مقابل زلزلهها و آسیبهای محیطی مقاومتر هستند.
به گفته رحیمی، این نمایشگاه به معرفی فناوریهای جدید در بخش ساختمان پرداخته و میتواند در جذب سرمایه خارجی و صادرات غیرنفتی سازنده باشد. وی عنوان کرد: حضور شرکتهای دانشبنیان در این عرصه محل مناسبی برای رونق تجارت و همکاریهای اقتصادی میباشد. رحیمی با بیان اینکه برندسازی در صنعت ساختمان یکی از ضروریات است اظهار داشت: اتاق تعاون مرکزی، طی شش دوره گذشته در برگزاری نمایشگاه بینالمللی صنعت ساختمان، عملکرد خوبی داشته و همچنین بخش تعاون در شرایط حساس پشتیبان نظام، مردم و دولت بوده است که میتواند در حال حاضر نیز نقش مؤثری در بخشهای مختلف داشته باشد.
وی افزود: با توجه به اینکه در سال بینالمللی تعاون قرار داریم، اتاق تعاون مرکزی گفتمان جدیدی با الهام از آموزههای دینی، اسلامی و دینی در سطح منطقه داشته باشد. معاون اول رئیسجمهور با اشاره به احداث سالانه هزاران واحد مسکونی در کشور اظهار داشت: از سال 85 تا 90 حدود 4 میلیون و 120 هزار واحد مسکونی توسط دولت احداث شده که یک میلیون و 770 هزار در روستا و 2 میلیون و 250 هزار واحد آن سهم شهرها بوده است.
وی ادامه داد: از این تعداد نیز تا پایان سال 90 حدود مجموع 400 هزار واحد شهری و یک میلیون و 300 هزار واحد روستایی به بهرهبرداری رسیده و در سال 91، یک میلیون و 200 واحد شهری و 300 هزار واحد روستایی به بهرهبرداری خواهد رسید، همچنین برای سال 92 نیز 650 هزار واحد شهری و 200 هزار واحد روستایی پیشبینی شده است.
در حاشیه افتتاح این نمایشگاه، از کتاب جامع هوشمند استاندارد ملی ابنیه و ساختمان ایران نیز با حضور معاون اول رئیسجمهور رونمایی شد. این کتاب با تلاش دبیرخانه دائمی کتاب استاندارد و حمایت سازمان ملی استاندارد ایران و وزارت راه و شهرسازی به منظور تحقق اجرای مواد 155 و 168 قانون برنامه پنجم توسعه کشور تهیه و انتشار یافته است و مخاطب اصلی آن مهندسان سازمان نظام مهندسی کشور، انبوه سازان و شرکتهای ساختمانی، شهرداری ها و کلیه دست اندرکاران بخش صنعت ساختمان کشور می باشد.
لازم به ذکر است در دوازدهمین نمایشگاه بینالمللی ساختمان، بیش از 25 کشور جهان از جمله آلمان، امریکا، فرانسه، انگلستان، اسپانیا، ترکیه، ایتالیا، کره جنوبی، چین، اتریش، مالزی، عراق، ژاپن، هنگکنگ و سوئد حضور دارند. علاقمندان میتوانند از امروز تا 28 شهریور، برای بازدید از نمایشگاه به محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران مراجعه کنند.
بـرای عـضویـت در خـبـرنـامـه، پـسـت الکترونیک خود را وارد کنید.