غلامحسین حسینینیا اظهار کرد: در راستای شناسایی و حل معضلات تعاونیهای مسکن دارای مشکل به موضوع اساسنامه تعاونیهای مسکن ورود و نسبت به اصلاح و تغییر جدی در اساسنامه اقدام کردهایم. وی ادامه داد: هم اکنون 20 هزار تعاونی مسکن در کشور وجود دارد که بیش از یک میلیون و 800 هزار واحد مسکونی را ساخته و تحویل دادهاند و نقش بسزایی در حل مشکل مسکن مردم به ویژه کارگران و کارمندان دولت داشتهاند.
حسینی نیا با بیان اینکه تنها 10 درصد تعاونیهای مسکن در کشور مشکل دارند، افزود: عمده مشکلات شامل این مساله بوده که تعاونی زمین معارض دار یا خارج از محدوده شهری و یا دارای کاربری مسکونی را خریداری کرده است یا اینکه برخی از اعضای تعاونی احساس مسوولیت کرده آورده خود را به موقع پرداختهاند و مابقی پرداخت نکردهاند و به همین دلیل پروژه دچار رکود شده و بعد از تکمیل آورده هم به دلیل گرانی مصالح پروژه متوقف و اعضا دچار مشکل شدهاند.
به گفته معاون امور تعاونیهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اساسنامه جدید تعاونیهای مسکن نحوه واگذاریها و برخورد با تخلفات و مشکلات دیده شده و مواردی از قبیل آسیبشناسی تعاونیهای مشکلدار و احصای تخلف تعاونیهای مسکن و مصادیق قانونی که در اساسنامه قبلی دیده نشده و موجب برخی مشکلات برای قضات شده بود به طور مشخص پیشبینی شده است.
وی همچنین گفت: با ابلاغ اساسنامه جدید از این پس رسیدگی به شکایات اعضای تعاونی از طریق بازرس تعاونی صورت میگیرد و پس از آن از طریق اتحادیه و اتاق تعاون استان قابل پیگیری است و تعاونیهای مسکن نمیتوانند خارج از سیستم و از طریق بنگاههای املاک عضوگیری یا به طور غیرمتعارف از اعضا پول دریافت کنند.
بـرای عـضویـت در خـبـرنـامـه، پـسـت الکترونیک خود را وارد کنید.