نظام مالی شهرداری از نقدی به تعهدی تبدیل شده است

۱۳۹۳/۱/۱۷

معاون پیشین مالی و اقتصادی شهری شهرداری تهران با اشاره به بیش از هشت سال خدمت در حوزه مدیریت مالی شهر تهران عنوان کرد: در سال گذشته تفریغ بودجه شهرداری تهران را از سال ۸۴ تا سال ۹۱ به تصویب شورای شهر رساندیم که اتفاق بزرگی در شهرداری شهر تهران است.


به گزارش همشهری آنلاین، حسین محمد پورزرندی در مراسم تکریم و معارفه معاون مالی و اقتصادی شهری شهرداری تهران،حوزه معاونت مالی و اداری را یکی از حساس‌ترین معاونت‌های شهرداری تهران دانست و گفت: خوشحالم که توانستیم اعتماد مردم، شورای شهر و مدیریت شهری را در بحث شفاف‌سازی مالی بدست آوریم.


پورزرندی با اشاره به بیش از سی و هشت سال فعالیت خود در حوزه مالی عنوان کرد : درسال 84 و با شروع کار در حوزه مالی شهر تهران تراز مالی شهرداری 480 میلیارد تومان بود که بیش از 350 میلیاردتومان را نیز هزین‌ های فاقد سند شامل می‌شد.


وی اظهارداشت: صورت‌های مالی شهرداری در حال حاضر بیش از 32 هزار میلیاردتومان است که نسبت به گذشته رشد بی‌سابقه‌ای داشته است .


وی با اشاره به روحیه جهادی در حوزه مالی و اداری شهرداری تصریح کرد: اگر اتفاقی در شهر تهران افتاده است لطف و توجه خداوند، تدبیر شهردار تهران و تلاش بی‌پایان مدیران و کارکنان شهرداری بوده است .


پورزرندی تغییر نظام مالی شهرداری تهران را اولین گام در تحول شهر تهران دانست و گفت: در سال 84 نظام مالی شهرداری از نقدی به تعهدی تبدیل شد، پیش از این بیش از 50 درصد تراکنش‌های مالی شهرداری که از جنس غیرنقد است به هیچ عنوان ثبت و ضبط نمی‌شد که می‌توانست مایه فساد باشد.


پورزرندی افزود: پس از استقرار نظام حسابداری تعهدی نظام بودجه را نیز تعهدی کردیم که پیش زمینه‌ای بود برای استقرار بودجه ریزی عملیاتی در شهرداری تهران .


وی با اشاره به سیستم حسابرسی در شهرداری گفت: در حال حاضر تا پایان سال 91 صورت‌های مالی شهرداری، حسابرسی شده و توسط حسابرسان مستقل گزارش مطلوب مشروط دریافت شده است. این در حالی است که در کل تاریخ بلدیه تنها یک بار از شهرداری تهران حسابرسی به عمل امده که گزارش عدم اظهارنظر نیز درمورد آن صادر شده است.


معاون مالی و اقتصاد شهری جدید شهرداری تهران نیز در این مراسم با اشاره به نام گذاری امسال به نام اقتصاد، فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی عنوان کرد : شهرداری تهران در سال های اخیر با اقدامات خود مدیریت جهادی را معنا کرده است.


سید دادوش هاشمی با اشاره به احداث پروژه‌های بزرگ عمرانی در شهر عنوان کرد : بزرگراه‌های بزرگی همچون امام علی (ع) که لازم است متر به متر تملک شود از عهده هرکسی بر نمی‌آید و نیازمند مدیریت، عزم جهادی و اعتماد به نفس است .


وی با اشاره به اینکه در مدیریت جهادی باید خیلی کاستی‌ها را تحمل کرد، تصریح کرد: شهرداری تهران یک مصداق اصلی از اقتصاد مقاومتی است .


هاشمی اظهارداشت: شهر تهران به عنوان پایتخت جمهوری اسلامی نیازمند نگاه ویژه و همچنین هم افزایی همه اجزای جامعه تحت حرکت در مسیر توسعه است .


وی با اشاره به برنامه‌های خود برای معاونت مالی و اقتصاد شهری عنوان کرد: برنامه ششم توسعه کل کشور در حال تدوین است که باید تلاش کنیم تا در زمینه درآمدهای کلانشهرها نیز در این برنامه هم آوایی ایجاد شود .


هاشمی برون سپاری بعضی از امور، روبرو شدن با معضل رکود بخصوص در بخش مسکن، ادامه روند شفاف سازی مالی، تکیه بر سلامت اداری و همچنین نظارت و حضور میدانی را دیگر برنامه های خود در معاونت مالی و اقتصادشهری در شهرداری تهران برشمرد.


مراسم تکریم و معارفه معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران صبح امروز با حضور شهردار تهران، اعضای شورای شهر، معاونین شهردار و فرماندار تهران برگزار شد.


بازگشت به  اخبار